Soraya

JV -16 FI & LT MVA RTK1 RTK2 Muskettikoiran Öinen Tähtisumu

tammikuu(48)

Syntymäaika: 08.11.2015
Sukupuoli: narttu
Säkäkorkeus: 40cm
Paino: 12,5kg

Lonkat: A/A
Kyynärät: 0/0
Polvet: 0/0
Silmät: OK
vWd-dna: vapaa
ENM: vapaa
Sydän: OK (ei sivuääniä, oireeton)
Selkä: puhdas (epävirallinen)

Agility: mölli
Näyttelyt: ROP-pentu x3, KP x3, JunioriVoittaja 2016, FI & LT MVA
Rallytoko: RTK1, RTK2
Toko: supermölli
Muut lajit: NoseWork (supermölli)

Isä: Cavalriina’s Divo Difalco (C.I.B., AGI MEDI1)
Emä: Muskettikoiran Xenia (C.I.B., AGI MEDI3, RTK1, RTK2)
Pentueita: 1 (3+0, vm. 2018)
Kasvattaja: Pirjo Toivakainen, Majavesi
Omistaja: Taru Nyyssönen & Pasi Kalliolahti

Soraya KoiraNet -tietokannassa

Luonne

Soraya on pieni piraija; se puree kaikkea mikä liikkuu. Ja myös sitä, mikä ei liiku. Soraya on vilkas, ahne ja sillä on jonkin verran taistelutahtoa. Sillä on myös riista- ja saalisviettiä, mutta ainakin vielä se on ollut hallittavissa. Soraya on melko pehmeä (erityisesti ohjaajapehmeä) ja vähän terävä. Vaikka jotkut asiat arveluttavat Sorayaa, ahneus ja luottamus minuun ajaa näiden ajatusten yli. Vahtiviettiäkin löytyy – ovikelloa ei tarvita siihen, että vieraista ilmoitetaan.

Soraya oppii nopeasti uusia, helppoja temppuja, mutta sen keskittymiskyky kestää noin 3 sekuntia. Rauhoittuminen on vaikeaa, sillä Soraya haluaisi aina olla mukana jokaisessa hommassa. Uiminen on yksi parhaimmista asioista maailmassa Sorayan mielestä, samoin kuin lelujen/pallojen/keppien hakeminen kun vaan joku viitsii niitä heittää.

Sorayalla on ON/OFF -kytkin, eikä sitten oikein muita vaihteita. Soraya tekee mielellään asioita täysillä ja tosissaan, olematta kuitenkaan hirveä tosikko. Se haluaa miellyttää, mutta aina ei vaan ehdi pysähtyä ajattelemaan sellaisia asioita! Välillä sentään se ennättää juoksemiseltaan viereen nukkumaan ja ilahtuu sitten suunnattomasti siitä, kun mamma ei kadonnutkaan nukkumisen aikana mihinkään. Rajut suukot ovat Sorayan suurin rakkauden osoitus lelujen naamalle tunkemisen lisäksi.

 

Mainokset